Asianajotoimisto Pasi Markus Leinonen Oy on yhden miehen asianajotoimisto. Pasi Leinonen on palvellut yrityksiä ja yksityishenkilöitä jo vuodesta 1982 lukien.

Toiminta perustuu siis vankasti ammattitaitoon, kokemukseen, luotettavuuteen ja asiantuntemukseen.

Yritys toimii pääasiallisesti Ylivieska- Raahen ja Oulun talousalueilla ja asiakkaan tarpeiden mukaan myös muualla Suomessa suomen, englannin ja ruotsin kielillä.

Palvelut


Yli 30 vuoden kokemus ei yksinään oikeuta mainintaan, että ”eniten olen erikoistunut kaikkeen". Jatkuva kouluttautuminen ja tietojen päivittäminen on Leinosen toimiston yksi peruslähtökohta.

Asianajajan puoleen kannattaa kääntyä hyvissä ajoin. Ennalta ehkäisevä neuvonta, konsultointi ja sopiminen niin yksityisen kuin yrityksenkin oikeudellisessa asiassa on edullisempi ja nopeampi vaihtoehto kuin jo syntyneen vahingon selvittely. Ehdoton luottamuksellisuus, asiantuntemus, asiakaslähtöisyys, asianmukainen oikeudellinen lähestymistapa ja positiivinen ilmapiiri tekevät Leinosen toimiston oven avaamisen helpoksi.

Luonnollisesti hoidamme asiantuntemuksella ja huolella myös yksityisten ja yritysten oikeudenkäynnit niin riita- kuin rikosasioissa.

Asianajotoimisto Pasi Markus Leinonen Oy | Kirkkokatu 43 B 1, Raahe | puh. 08 222 700, 044 3591 592 | sjapoy@pmleinonen.com